Photo

Photo
ΖΑΚΥΝΘΟΣ

12 Νοεμβρίου 2008

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ(Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ-ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ)

ΝΕΩΡΙΟ ΠΟΡΟΥ



ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
22980
ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ
ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΣ
ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
ΔΗΜΟΣ/ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
23777
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΡΟΥ 22600

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΨΑΡΙΑ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤο Νεώριο είναι ενας μικρός οικισμός,τουριστικό ήσυχο θέρετρο για οικογενειακές διακοπές.Δεν διαθέτει αξιοθέατα,αλλά έχει ωραίους κολπίσκους για μπάνιο και λιμανάκια για όσους διαθέτουν σκάφη μικρά.Τα πεύκα που έχει αγγίζουν κυριολεκτικά τη θάλασσα.Μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με όποιο θαλάσσιο σπόρ επιθυμεί.
Η πόλη του Πόρου βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το Νεώριο(1 χλμ.) η οποία διαθέτει όλες τις μεγάλες τράπεζες, ταξί, λιμεναρχείο, αστυνομία και βρίσκεται και το λιμάνι απ΄όπου αποπλέουν συμβατικά και ταχύπλοα για Πειραιά, Μέθανα, Αίγινα, Σπέτσες, Υδρα,Γαλατά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΝΟΙΚ.ΔΩΜΑΤΙΑ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ-Γ΄
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ
22770
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΙΟΥΝ.-ΟΚΤ.
ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ
ΚΟΥΖΙΝΑ-ΨΥΓΕΙΟ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΟΣ
ΜΕΤΡΙΟ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΤΑΒΕΡΝΕΣ
Πολύ καλή επιλογή η ταβέρνα ‘’Ο ΒΑΣΙΛΗΣ’’,φθηνές τιμές και ποιότητα,με αρκετά μαγειρευτά.Επίσης διαθέτει κοντά στη θάλασσα απέναντι από την ταβέρνα και μια μικρή εξωτερική καφετέρια.

ΜΕΣΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ
ΠΛΟΙΟ(Από Πειραιά με συμβατικό πλοίο της Hellenic Seaways,σε 2 ½ h στον Πόρο και από εκεί με τη μηχανή μας στο Νεώριο).Τα πλοία φεύγουν από ΠΥΛΗ Ε8(Ακτή Τζελέπη).Για τον Αργοσαρωνικό δεν γίνονται κρατήσεις από Πειραιά αλλά με σειρά προτεραιότητας η έκδοση εισιτηρίων επιβατών – οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: