Photo

Photo
ΖΑΚΥΝΘΟΣ

25 Απριλίου 2014

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (Ν. ΑΧΑΙΑΣ)



ΚΑΜΙΝΙΑ ΑΧΑΙΑΣ

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ : 785 κάτοικοι (Απογραφή 2011)

ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ
ΟΔΙΚΩΣ (243 χλμ. Απο Πειραιά & 238 απο Αθήνα, 4h & 16΄περίπου, από την Παλαιά Εθνική οδό Αθηνών-Πατρών για διαδρομή χωρίς διόδια)


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ (Κωδικός - 2610)
Το χωριό εξυπηρετείται από την Πάτρα όπου απέχει μόλις 14χλμ.


ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
Δεν υπάρχει κάποιο αξιόλογο αξιοθέατο στο χωριό.


ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΨΑΡΙΑ.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τα Καμίνια είναι ένα πολύ μικρό χωριουδάκι δίπλα στη θάλασσα αλλα εχει ένα μειονέκτημα χωροταξίας. Δεν υπάρχει παραλιακός δρόμος ούτε δρομάκι για μια βόλτα εστω. Ολοι οι δρόμοι είναι κάθετοι στη θάλασσα αλλα δεν υπάρχει παραλία και χώρος για μπάνιο. Η θάλασσα δεν είναι καθαρή και προσβάσιμη λόγω της μόλυνσης του Πατραικού κόλπου. Επιλογές σχεδόν καμία για φαγητό και διασκέδαση ιδίως τους χειμερινους μήνες έως την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν. Η μικρή απόσταση από την πόλη της Πάτρας καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε αυτή, οπότε ότι θελήσει κάποιος το βρίσκει εκεί. Το χωριό προσφέρεται για ήσυχες διακοπές μακριά από την βουή της πόλης αλλά και για εξορμήσεις σε κοντινά θέρετρα, αξιοθέατα(όπως η Ολυμπία κλπ.) και χώρους καλοκαιρινής διασκέδασης.
Το ΚΛΙΜΑ του χωριού είναι Υγρό και η υγρασία πολλές φορές προκαλεί δυσφορία σε συνδυασμό με τη ζέστη.




ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΦΑΓΗΤΟ
Για φαγητό καλό και καλές τιμές-ποιότητα μπορείτε να φάτε στην ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ στην παραλία Βραχναίικων δίπλα στα Καμίνια αλλα και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου POSEIDON PALLAS με μενού με καλές τιμές. Αν πάτε καλοκαίρι δοκιμάστε το ΟΣΤΡΙΑ, καφέ-εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα στα Καμίνια.

 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ  -  ΚΛΠ.





ΕΙΔΟΣ-ΟΝΟΜΑ : ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ HOTEL
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ- SITE : Βρίσκεται στην αρχή του χωριού Καμίνια . Ποσειδώνος 1 25002 ΚΑΜΙΝΙΑ , ΠΑΤΡΑ , ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ.: +30 2610 241313, Φαξ: +30 2610 241315

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ : ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ : ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ - ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ(Αν το επιθυμείτε) - ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΓΕΙΟ – ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΚΙΝΚ – ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-
Wi Fi- ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ- ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ- ΣΕΣΟΥΑΡ- ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ- ΠΙΣΙΝΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ : Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι αρκετά αξιόλογο με άνετα δωμάτια, πολύ εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικό, αρκετές ανέσεις που μπορείτε να απολαύσετε όπως π.χ. γυμναστήριο, πολύ καλό και πλούσιο πρωινό και θέα στη θάλασσα απ’ όλα τα δωμάτια. Οι τιμές του είναι λογικές και μπορείτε να κλείσετε είτε από το ίντερνετ είτε από το δικό του σάιτ είτε τηλεφωνικά.
ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: